Política

Diada solidària amb presos i exiliats a Perpinyà

El president Carles Puigdemont ha agraït a Catalunya Nord haver estat present en els moments incerts i difícils que s’han viscut els darrers temps i recordat que “formem part duna mateixa nació”

La Diada Solidària de Catalunya Nord que té lloc avui a Perpinyà ha començat aquest matí amb una intervenció del Comitè de solidaritat, organitzador dels actes.

Segons informa Ràdio Arrels de Perpinyà, en un vídeo de salutació el president Carles Puigdemont ha agraït a Catalunya Nord haver estat present en els moments incerts i difícils que s’han viscut els darrers temps. Puigdemont recorda que el procés independència catalana necessita els nord-catalans, perquè a més de «formar part duna mateixa nació», «pertanyem a un mateix espai també per al futur». Per acabar el president ha expressat el desig de poder agrair algun dia personalment a totes les persones que acompanyen el procés des de la Catalunya Nord.

En el seu parlament la presidenta de l’ANC Elisenda Paluzié ha confirmat que la propera reunió del secretariat de l’ANC serà el 10 de novembre a Perpinyà



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.