Política

Mas: “Fem front a la sentència amb fermesa i serenitat”

L’expresident de la Generalitat, acompanyat de Rigau, Ortega i Homs, critica la decisió del Tribunal de Comptes

Es mostra agraït pel suport rebut i apunta que “vam posar la cara per molts”

L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat per les exconselleres Irene Rigau i Joana Ortega i l’exconseller Francesc Homs, s’ha mostrat molt crític amb la decisió del Tribunal de Comptes per l’organització del 9-N, que recorreran, però ha assegurat: “Fem front a la sentència amb fermesa i serenitat”. Mas ha promès que “no defallirà” malgrat els “intents de destrucció personal”. “Fent ironia, això del Tribunal de Comptes sona més a Tribunal per passar comptes”, ha resolt Mas. L’expresident ha volgut destacar: “Recordeu sempre que nosaltres ja vam ser jutjats per la via penal i que el delicte de malversació de fons públics no va arribar ni al judici”.

“Des del punt de vista jurídic és una aberració; és un abús per fer-s’ho venir bé per castigar-nos”, ha assegurat Mas fent referència a la sentència. De fet, han tornat a aseverar que recorreran la decisió, primer al mateix Tribunal de Comptes i fins arribar al Suprem, ha explicat Homs. “I amb el cap ben alt”, ha afegit Mas en assegurar també que tornarien a fer-ho. Mas ha assegurat que ja donava la sentència per feta perquè considera que Margarita Mariscal de Gante segueix “els dictats del PP”. “Què es pot esperar d’una exministra d’Aznar?”, s’ha preguntat. És per això que conclou que el seu “pecat” va ser “actuar amb conseqüència i coherència, posar-hi la cara, i tirar endavant” el 9-N.

En una compareixença als Jardins del Palau Robert, ha dit: “El nostre gran pecat ha sigut escoltar la gent i actuar amb conseqüència i servir la democràcia”. Mas s’ha mostrat agraït per les nombroses mostres de suport rebudes. “La nostra feina és agrair les mostres de suport que s’estan produint, estem molt positivament impactats per la resposta de la gent. Nosaltres vam posar la cara per molts”, ha assegurat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia