Política

El PSC critica la despesa en personal a Palafrugell

Juli Fernández estima en 1,1 milions la puja de la partida en dos anys i sense propostes noves

El portaveu del PSC a Palafrugell, Juli Fernández, s’ha mostrat crític respecte al pressupost municipal de 36 milions d’euros aprovat el passat dijous en solitari pels dos grups del govern (ERC i el PDeCAT). Entre els aspectes que Fernández qüestiona, esmenta que no hi ha “cap proposta nova ni en polítiques socials, ni en matèria de promoció econòmica; i que signifiquen un increment del 5,5% del capítol de personal”. Estima l’increment en aquest darrer aspecte, tot sumant els dos darrers exercicis, en “10%” que es tradueix en “un augment de la despesa d’1,1 milions”.

Per l’exalcalde, “els treballadors [municipals] han de millorar les seves condicions, però cal que l’increment de la plantilla es desenvolupi a partir d’un pla operatiu de recursos humans que permeti una projecció de l’administració amb vista a l’any 2030”.

Demanda d’inversions

D’una altra banda, el portaveu del PSC veu “poca sensibilitat en relació amb els barris i les associacions i la manca de projectes estratègics de suport a les persones i a l’activitat econòmica”. I “mancances notables” en l’àmbit de les inversions: “S’hi troba molt a faltar un pla de millores urbanes específic per als barris del municipi.” I ho extrapola a la previsió de millores per a les instal·lacions esportives municipals, també la “manca de planificació per l’execució dels diferents trams dels camins de ronda” o “cap actuació prevista per pacificar la circulació a la carretera antiga de Calella”, conclou l’enumeració.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia