Política

La gran trobada del setmanari La República

Una cerimònia molt ben conduïda

Igor Llongueres i Xantal Llavina conduiran dilluns els premis Republicans de l’Any

Preparen un lliurament de guardons àgil i intens

Obsequi. Els assistents a l’acte rebran com a record una insígnia amb la llegenda “100% República”

En una cerimònia de lliurament de premis és fonamental que hi hagi conductors que dinamitzin l’acte amb solvència. En la primera edició dels premis Republicans de l’Any aquest aspecte està garantit amb la presència dels periodistes Xantal Llavina i Igor Llongueres, dos professionals de trajectòria sòlida i durant els últims anys ben coneguts pels espectadors d’El Punt Avui TV.

Igor Llongueres és un periodista centrat en el món de la televisió. El 2006 va entrar a Canal Català TV, i es va incorporar a El Punt Avui TV des del naixement del nou canal, l’any 2014, on ha fet de productor i presentador de diversos programes, com Fem Via o L’illa de Robinson, del qual la temporada 2017/2018 en va assumir la direcció i la presentació en solitari. Aquesta temporada presenta a El Punt Avui el programa Connexió Parlament, espai de seguiment de l’actualitat parlamentària i de l’actualitat política amb analistes i diputats que acompanya l’emissió dels plens del Parlament.

Xantal Llavina té una dilatada experiència tant en televisió com en ràdio. Ha treballat en diversos programes a RAC-1, RNE i a TV3 va treballar, entre altres, com a guionista, presentadora i reportera d’El Club, amb Albert Om. Des del 2016 dirigeix i presenta el programa Autèntics.cat a El Punt Avui TV, un espai d’entrevistes en profunditat que va rebre el premi Zapping 2017 com a millor programa de televisió en la categoria local. Llavina també dirigeix i presenta, des del 2017, el programa de ràdio Revolució 4.0 a Catalunya Ràdio, sobre emprenedors i transformació digital, guardonat amb el premi TIC 2017.

L’acte que s’està dissenyant alternarà els moments emotius d’homenatge a presos i exiliats amb una conducció de l’acte que combinarà la sobrietat i la frescor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia