Política

Vallès: “M’il·lusiona estar al servei del poble de Cassà”

L’actual alcalde destaca que l’acció de govern del seu grup es basa en la transparència, la comunicació, la participació i el rigor

Un acte “molt humà i personal”. Amb aquesta voluntat es va explicar ahir que s’havia plantejat la presentació pública de Martí Vallès com a alcaldable de la llista d’ERC a Cassà de la Selva amb vista a les eleccions municipals del 2019. És per aquest motiu que els primers parlaments van ser de quatre “grans amics” seus: el regidor Emili Mató, dos membres de la secció local d’ERC (Eloi Madrià i Sílvia Soliguer) i una intervenció sorpresa. Es va tractar de la participació inesperada d’un seu antic company de feina, el doctor Pep Armengol. Tots van coincidir que Martí Vallès –alcalde de Cassà des del 2015, quan es va presentar per primera vegada al capdavant de la candidatura d’ERC– té “la capacitat d’escoltar”, “una dedicació plena al municipi” i “contagia l’entusiasme” al seu equip. També van ressaltar que és “una persona molt segura”, “hiperactiva” i “divertida” i que, a través de la tasca realitzada en els darrers tres anys i mig, “Cassà havia trobat novament el seu lloc”.

Dalt de l’escenari hi havia projectat el lema de la campanya: “Cassà, un poble viu!” El següent a pujar-hi va ser Vallès, que va agrair la feina dels seus companys de govern i la de la plantilla de l’Ajuntament, de la qual n’està “especialment orgullós”. Hi va afegir que “la il·lusió” és un dels motors més importants de la seva vida i que l’il·lusiona “estar al servei del poble de Cassà i de la seva gent”. Va desgranar, alhora, que es basen en la transparència, la comunicació, la participació i el rigor, “gràcies al qual hem rebaixat l’endeutament municipal del 61 al 21%”.

L’esdeveniment va tenir lloc a la sala del Centre Recreatiu. Hi van assistir, entre d’altres, l’alcalde de Sant Julià de Ramis, Marc Puigtió; el de Vilablareix, David Mascort, i el vicepresident del govern de la Generalitat, Pere Aragonès, que va manifestar que “calen alcaldies amb actitud republicana” i que “els fonaments de la República són els Ajuntaments”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia