Política

Cs adverteix que Sánchez serà “responsable” del que passi a Catalunya si no aplica el 155 per “evitar la via dels morts”

Villegas: “Ha tornat les eines als colpistes, i ara tenim els violents campant per Catalunya i el president de la Generalitat lligant de mans els Mossos”

Aquest dilluns el secretari general de Cs, José Manuel Villegas, ha emplaçat un cop més el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a aplicar de nou el 155 davant la “greu situació” que es viu a Catalunya, on el president de la Generalitat, Quim Torra, ha fet “una crida a la violència” demanant als CDR que “empenyin”, i ara ha posat sobre la taula “la via eslovena, la dels morts i la màxima violència”.

Segons Villegas, Sánchez serà “responsable” de la situació que es pugui crear a Catalunya per no haver mantingut el 155 tal com li demanava el líder de Cs, Albert Rivera. “Ha tornat les eines als colpistes, i ara tenim els violents campant per Catalunya i el president de la Generalitat lligant de mans els Mossos”, ha afirmat Villegas.

Segons Villegas, “la via eslovena és la via dels morts” i a Catalunya s’ha arribat “al llindar de l’abisme per culpa d’un president del govern que prioritza estar atrinxerat unes setmanes més a Catalunya” encara que “posi en perill a seguretat i integritat física dels catalans”. “Sánchez hauria d’haver prioritzat la fermesa a Catalunya i no els colpistes”, ha sentenciat, i “ara estem a prop del desastre i de l’enfrontament físic a Catalunya”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia