Política

Montse Mindan obre precampanya amb Artur Mas

L’alcaldessa de Roses va presentar ahir la imatge de campanya al PDeCAT local

La llista serà Junts per Roses

L’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, va presentar ahir a la secció local del PDeCAT la imatge i el nom de la llista, Junts per Roses, amb què encapçalarà la candidatura de les properes eleccions municipals. Ho va fer en un acte de militants i simpatitzants rosincs de la formació que va comptar amb la presència d’Artur Mas. La utilització de la marca Junts per Roses, una fórmula que farà servir el PDeCAT a molts municipis, respon, segons explica l’alcaldessa, a una idea que ja tenien pensada i preparada en el sentit d’impulsar una candidatura transversal, incorporant a la llista persones independents.

Tot i aquesta nova marca, Mindan matisa que s’ha d’interpretar com un canvi de rumb: “Ho hem fet sempre, significa obrir-se a la incorporació de gent que no és necessàriament militant del partit, però que comparteix el projecte que tenim per a Roses”, explica. La candidatura de Mindan ja havia estat avalada en una assemblea anterior del PDeCAT i a part de la presentació de la marca, a l’acte d’ahir no es va desvelar la resta de persones que conformaran aquesta llista i que s’anunciaran posteriorment.

Montse Mindan és alcaldessa des del 2013, quan va accedir a l’alcaldia a mig mandat en substituir Carles Pàramo i va a encapçalar llista per primer cop l’any 2015, quan la seva candidatura va obtenir cinc representants; tot i ser la llista més votada, Mindan ha governat aquest mandat en minoria mitjançant un govern de coalició amb els dos regidors de Gent del Poble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia