Política

CatECP demana que el Parlament expressi solidaritat amb els “presos polítics” i reclami la llibertat de Forcadell

El grup vol que la cambra rebutgi un nou 155 i les acusacions de colpisme als partits catalans

CatECP ha registrat una proposta de resolució que pretén que el Parlament expressi la seva solidaritat amb els “presos polítics” i especialment amb Carme Forcadell, i reclamar la llibertat de l’expresidenta de la cambra.

La formació també ha registrat una proposta de resolució que busca que el Parlament constati el “fracàs” de la via unilateral i faci una crida a abandonar-la de manera “definitiva”. En un altre punt, els Comuns volen emplaçar totes les forces polítiques a impulsar un diàleg “real” per trobar nous consensos com a societat per superar la situació de “bloqueig” actual. Els comuns també han demanat que la cambra rebutgi un altre 155 i les acusacions de colpisme als partits catalans.

Finalment, la formació de Jèssica Albiach presenta una iniciativa perquè el Parlament ratifiqui que la celebració d’un referèndum acordat amb l’Estat sobre el futur polític de Catalunya, amb garanties i reconeixement internacional, “és la solució per a resoldre el conflicte democràtic existent al país”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia