Política

El conseller d’Interior sobre els comptes: “Que diguin que ens arribaran tants diners ja no cola”

Miquel Buch demana un gest relacionat amb el procés

“Que diguin que ens arribaran tants diners ja no cola”. Així s’ha expressat el conseller d’Interior, Miquel Buch, sobre els pressupostos i la intenció del govern espanyol d’incloure la inversió que li pertoca a Catalunya per la disposició addicional tercera de l’Estatut. En declaracions a TV3, Buch ha remarcat que aquest pressupost no és “normal i corrent”, perquè hi ha “uns presos polítics pendents d’un judici”. En aquest sentit, ha remarcat que cal un gest relacionat amb el procés “més enllà de complir una cosa que fa molts anys que han de complir”. “Hi ha d’haver alguna cosa molt més important de cara al nostre procés de llibertat. Passa més per aquí que no pas perquè ens diguin que arribaran 40 milions més per a una carretera”, ha apuntat.

A més, ha remarcat que una cosa és el pressupost i una altra és el que finalment s’acaba executant. “I aquí l’Estat ens ha enredat habitualment. I el que ens deien que seria una pluja de milions després al final han estat quatre gotes comptades”, ha ironitzat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia