Política

Moreno defensa la legitimitat de Vox i Rodríguez l’acusa de devaluar l’autonomia

El ple per investir el líder dels populars a Andalusia continua aquest dimecres amb la intervenció dels grups

A la segona sessió del ple a Andalusia, el candidat del PP a presidir la Junta d’Andalusia, Juanma Moreno, ha defensat en el torn de rèplica a Vox, la legitimitat d’aquest partit, ha reivindicat el pacte d’investidura que han tancat i ha demanat a la formació que “encapsuli” les diferències per centrar-se en els punts de trobada per dona “estabilitat” al canvi i al Parlament. En el seu torn de paraula, el portaveu de Vox al parlament andalús, ha remarcat el paper “decisiu” de la seva formació per fer possible el canvi i ha avisat al candidat del PP a la presidència de la Junta que no donaran cap xec en blanc.

D’altra banda, Teresa Rodríguez, de Adelante Andalucía, ha acusat al candidat de devaluar l’autonomia andalusa amb un govern tripartit i franquícia” dissenyat a Madrid i tutelat per Albert Rivera Santiago Abascal.

Per altra banda, el líder de Ciutadans a Andalusia, Juan Marín, ha emplaçat a Moreno a “complir” amb l’acord de govern entre els dos partits i li ha recordat que no només es troba davant d’un repte històric, “sinó davant d’una responsabilitat històrica”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia