Política

“La força de Girona són els seus nou barris”

L’alcaldable per ERC, Quim Ayats, assegura que els barris són “imprescindibles per transformar la ciutat”

El candidat per Esquerra Republicana a la ciutat de Girona, Quim Ayats, creu “imprescindible” la participació dels nou barris i els 31 districtes “per transformar la ciutat”. “Tots són Girona i Girona és la suma de tots”, va afirmar ahir l’alcaldable durant l’acte de presentació de la seva candidatura al Saló de Descans del Teatre Municipal, que va estar ple de gom a gom. “Amb les seves singularitats, la seva riquesa i la identitat pròpia, els barris han de tenir tot el protagonisme que es mereixen, i cal apoderar-los perquè siguin la força de Girona”, va defensar.

El candidat republicà va destacar que Girona necessita “un canvi de govern que impulsi un pla de treball amb projectes creïbles”. En aquest sentit, Ayats va recordar que projectes com la Devesa, la carretera Barcelona o el pla de les Pedreres “estan avui dia encara encallats” com quan ell era regidor de Joventut a l’Ajuntament, ara fa 10 anys. “Però sobretot ho hem de fer entre tots, i per nosaltres això és el més important de tot”, va afegir.

A l’acte hi van ser presents el vicepresident del govern català, Pere Aragonès; la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà; l’eurodiputat Josep-Maria Terricabras; el diputat al Congrés Joan Olòriz; i la diputada al Parlament i portaveu d’ERC Anna Caula.

“Un pas endavant”

Aragonès va recordar els projectes d’Ayats quan va ser regidor de Joventut durant el darrer govern tripartit. “Serà un alcalde humil però determinat, honest, que farà que aquesta ciutat faci un pas endavant”, preveu el vicepresident del govern català. Jordà, al seu torn, va destacar que Ayats “porta ADN dels valors republicans i una manera d’entendre la ciutat organitzada, amb valors de la justícia, de la llibertat, que l’interès comú ha de prevaldre per sobre de tot”. D’Ayats, Terricabras en va destacar que “serà un alcalde proper i amic, compromès amb la justícia”. Al seu torn, Olòriz va explicar que “Girona és de tots els gironins, siguin independentistes o no, però que han de ser ben governats, i això ho tindran amb Quim Ayats”.

Durant l’acte es van difondre dos missatges dels màxims responsables d’Esquerra Republicana, la secretària general, Marta Rovira, a través d’un vídeo, i el president del partit, Oriol Junqueras, a través d’una carta que va llegir la diputada Anna Caula: “És des de Girona que hem d’entendre i ajudar solidàriament a cada ciutat o barri, on no som tan forts, a construir un gran país i a guanyar musculatura per ser invencibles.”

LA FRASE

És des de Girona que hem d’entendre i ajudar solidàriament a cada ciutat o barri, on no som tan forts
Oriol Junqueras
president d’esquerra


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

unió europea

La CE posa objeccions a la fusió entre Iberia i Air Europa

barcelona
Política

Mor Frank Field, ministre de la Seguretat Social en el primer govern de Tony Blair

Albiach alerta que es disputen l’escó de Girona amb Aliança Catalana

girona

Paneque: “El projecte clau és la construcció del nou Trueta”

salt
Regne Unit

Cinc acusats per atacs contra negocis vinculats amb Ucraïna

Barcelona

Vergés reivindica un Govern que gestioni el territori atenent a la seva diversitat

ripoll
Àsia-Pacífic

La Xina i els EUA es retreuen el respectiu suport a Rússia i Taiwan

Barcelona
estat francès

Universitaris francesos se sumen a les protestes propalestines

barcelona
guerra a europa

Els aliats anuncien l’enviament a Ucraïna de míssils i artilleria

barcelona