Política

Puigdemont parla amb l’exprimer ministre d’Irlanda Bertie Ahern sobre la situació política a Catalunya

L’expresident visita aquest dimarts el parlament irlandès i farà una conferència al vespre al Trinity College

L’expresident Carles Puigdemont s’ha reunit aquest dimarts amb l’exprimer ministre d’Irlanda, Bertie Ahern, a Dublín. Tots dos han mantingut “una reunió cordial” a la capital irlandesa durant la qual han parlat sobre la crisi catalana i altres conflictes internacionals. L’exprimer ministre irlandès que va firmar els Acords de Divendres Sant volia saber “de primera mà” quina és l’actual situació a Catalunya, segons ha pogut saber l’ACN.

Després de la reunió, Puigdemont ha fet una visita amb el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, a l’olivera de Dublín que commemora el Tricentenari del 1714. Puigneró es troba també de visita a Irlanda per mantenir diverses reunions sobre drets digitals i inversions a Catalunya. El conseller ha col·locat un llaç groc a l’arbre en record dels líders polítics empresonats. Durant la seva visita a Dublín, Puigneró té previst reunir-se amb Microsoft i amb altres entitats relacionades amb els drets digitals.

Per la seva banda, Puigdemont visita aquest migdia el parlament irlandès on té previst reunir-se amb el grup parlamentari d’Amics de Catalunya. Al vespre farà una conferència al Trinity College de Dublín.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia