Política

CCOO crida a la “mobilització electoral” davant de “l’agenda reaccionària” de la dreta

El secretari general, Unai Sordo, critica “l’enorme irresponsabilitat política” de PP, Cs i els partits independentistes, que diu que han fet “pinça” contra Sánchez

El secretari general de CCOO a Espanya, Unai Sordo, ha fet una crida aquest divendres a la “mobilització electoral” per evitar una victòria dels partits de dretes a les eleccions generals del proper 28 d’abril. En una compareixença després de la convocatòria dels comicis, Sordo ha dit que cal anar a votar davant de “l’agenda reaccionària que alguns partits proposen en totes les matèries, incloses la igualtat i la llibertat de les dones”. El secretari general de Comissions ha dit que és un “enorme exercici d’irresponsabilitat política” que PP i Cs hagin fet “pinça amb l’independentisme del PDeCAT i ERC” per no tramitar els pressupostos i, forçar així, la caiguda del govern de Pedro Sánchez.

Sordo ha dit que els comicis han estat provocats pels que “pensen que, a Espanya, com pitjor, millor”. Segons el secretari general de CCOO, hi ha hagut “una confluència objectiva d’interessos entre els dos partits de la dreta al congrés, i el de fora”, en referència a PP, Cs i Vox, “i els independentistes catalans”.

Des de CCOO consideren que el “bloqueig” a la tramitació dels comptes “deixava poc oxigen a la legislatura”, però avisen el govern de Sánchez que en les setmanes que queden fins a la campanya ha d’implementar algunes de les mesures socials i, especialment, laborals, negociades en els últims mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia