Política

Desconvoquen la manifestació espanyolista contra Sánchez de diumenge a Barcelona

L’entitat Espanya i Catalans reivindica que la pressió d’aquesta mobilització i la de Madrid han estat “determinants” en l’avançament electoral

Adverteixen que es tornaran mobilitzar “en defensa d’Espanya”

L’entitat unionista Espanya i Catalans ha desconvocat la manifestació contra el president espanyol, Pedro Sánchez, prevista per aquest diumenge a Barcelona.

En un comunicat de premsa, l’organització ha reivindicat que tant aquesta mobilització com la del diumenge 10 de febrer a Madrid han estat “factors determinants” en l’anunci d’eleccions anticipades. És per això que asseguren que se senten “satisfets” amb la feina feta.

No obstant això, asseguren que el bloc d’entitats convocants “tindrà continuïtat” i adverteixen que esperen el “moment oportú” per “mobilitzar la societat en defensa d’Espanya”.

L’entitat creu que “el separatisme no cessarà en els intents desestabilitzadors” i que no “comprendrà el pes de la llei” en les sentències judicials. En aquest sentit, afirmen que tornaran a sortir al carrer “en defensa d’Espanya”.

Així, celebren poder “influir” en decisions que caminin cap a aquest objectiu i consideren que el seu paper ha estat el de “nexe” de tots les entitats.

La manifestació, ara desconvocada, estava prevista pel diumenge 17 de febrer a les 11.30 hores a Plaça Urquinaona, i comptava amb el suport de Convivència Cívica Catalana, Coordinadora per Tabarnia, Somatemps i els partits Cs, PP, Vox i UPYD, entre altres organitzacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia