Política

El calendari de declaracions dels testimonis al judici de l’1-O

Torrent, Millo, Munté, De los Cobos i diferents comandaments dels Mossos intervindran la setmana que ve

El director d’El Punt Avui, Xevi Xirgo, i la presidenta de la CCMA, Núria Llorach, compareixeran dimecres

El portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, Joan Tardà, ha estat l’encarregat d’obrir el torn de la declaració dels testimonis en el judici de l’1-O aquest dimecres. Artur Mas, Soraya Sáenz de Santamaría i Cristóbal Montoro, al matí, i Mariano Rajoy, Marta Pascal, Núria de Gispert, Eulàlia Reguant i Antonio Baños, a la tarda.

Dijous 28 de febrer

Per a dijous, es preveu la declaració de deu testimonis més. Començarà primer el lehendakari Íñigo Urkullu, i després serà el torn de Gabriel Rufián, Albano-Dante Fachín i Ada Colau. A la tarda, intervindran Juan Ignacio Zoido, Xavier Domènech, el secretari d’Afers Socials i Famílies, Francesc Iglesies, i l’actual director del CatSalut Adrià Comella.

Dilluns 4 de març

Està previst que declari el president del Parlament, Roger Torrent, a les 11.30h. Abans serà el torn del número dos del ministeri d’Interior, José Antonio Nieto Ballesteros (10h); l’exdelegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo (10.30h), i secretari general d’Interior, Juan Antonio Puigserver Martínez (11h).

A la tarda serà el torn del vicepresident segon del Parlament de Catalunya, José María Espejo Saavedra (16h); el secretari segon del Parlament, David Pérez (16.30h); l’exlletrat major del Parlament, Antonio Bayona Rocamora (17h); el secretari general del Parlament, Xavier Muro (17.30h), i l’exconsellera i exportaveu del govern, Neus Munté (18h).

Dimarts 5 de març

El coronel de la Guàrdia Civil, Diego Pérez de los Cobos, designat com a director tècnic per coordinar Mossos, Guàrdia Civil i Policia Nacional l’1-O, serà el primer testimoni del dimarts, que començarà a les 10h del matí. El seguiran dirigent de la Policia Nacional a Catalunya, Sebastián Trapote (10.30h), i el de la Guàrdia Civil a Catalunya., Ángel Gozalo Pascual (11h).Tancarà els testimonis del matí Manuel Castellví del Peral (11.30h), cap de la comissaria general d’Informació dels Mossos.

A la tarda és el torn del cap de la comissaria Superior de Coordinació Central dels Mossos, Emilio Quevedo Malo (16h), i la comissària dels Mossos i cap de la Regió Policial Metropolitana Nord, Cristina Manresa i Llop (16.30h)

Dimecres 6 de març

La secretària judicial que va entrar en l’escorcoll al departament d’Economia el 20 de setembre, Montserrat del Toro, obre el torn de testimonis de dimecres (10h). Després intervindran els propietaris de l’Hotel Gaudí de Reus (10.30h), i Hotel Travé de Figueres (10.45h), Pedro Buil (11h); Pedro Buil (11h); Vicente Nos Repollés (11.30h), Quim Franquesa (11.40h), Teresa Guix Requejo (12h); Olga Solanas Garcia (12.15h); Ferran Burriel Alier (12.30h).

El director d’El Punt Avui

A la tarda serà el torn de la .presidenta dela CCMA, Núria Llorach (16h); i el director d’El Punt Avui, Xevi Xirgo (16.30h).

Dijous 7 de març

L’expresident de UniPost, Pablo Raventós Saenz (10h); l’excap de producció a Catalunya d’UniPost, Albert Jaime Planas Raig (10.30h), exdirector de Operacons de Unipost, Francisco Juan Fuentes Ruiz (11h); excap de Producció d’UniPost, , Antonio Manuel Santos Falcon (11.30h); el responsable de projectes del CTTI, David Palanqués Bonagua (12h); dirigent de Buzoneo Directo, José Oriol González Martínez (12.30h); i la representant de l’empresa d’impressió Artyplan, Rosa Maria Sans Travé (13h).

I tanquen els testimonis de la setmana que ve el coordinador d’acció política d’ERC a Badalona, Enric Vidal Famadas (16h), i Enrique Iriarte (16.30h).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Cañigueral avisa que si no governen “moltes coses quedaran aturades”

cassà de la selva
regne unit

Carles d'Anglaterra reprendrà dimarts l’agenda pública

barcelona
unió europea

La CE posa objeccions a la fusió entre Iberia i Air Europa

barcelona
Política

Mor Frank Field, ministre de la Seguretat Social en el primer govern de Tony Blair

Albiach alerta que es disputen l’escó de Girona amb Aliança Catalana

girona

Paneque: “El projecte clau és la construcció del nou Trueta”

salt
Regne Unit

Cinc acusats per atacs contra negocis vinculats amb Ucraïna

Barcelona

Vergés reivindica un Govern que gestioni el territori atenent a la seva diversitat

ripoll
Àsia-Pacífic

La Xina i els EUA es retreuen el respectiu suport a Rússia i Taiwan

Barcelona