Política

ERC de Figueres anuncia quatre candidates més

ERC de Figueres va fer públics ahir els noms de quatre dones que acompanyaran Agnès Lladó, la cap de llista, en les deu primeres posicions de la candidatura a l’alcaldia de Figueres. Es tracta de Maria Gratacós, Ester Marcos, Sònia Jurnet i Maria Perpinyà, que se sumen als noms ja coneguts de Jesús Quiroga i Josep Alegrí, ja anunciats anteriorment. Amb aquest anunci, ERC ja ha revelat sis dels deu primers noms de la llista.

La candidata Agnès Lladó es mostra molt contenta de l’equip que s’està creant i explica que continuaran demostrant el que van anunciar fa nou mesos durant la presentació de Jesús Quiroga, que “ERC aposta a Figueres per una llista transversal que serà representativa de la ciutat”. “Aquests quatre noms –exposa Lladó– són un exemple d’això. És un orgull tenir-les a l’equip. Són professionals de diversos àmbits que s’estimen Figueres.” Gratacós és llicenciada en econòmiques, empresària i assessora fiscal i comptable. Marcos és tècnica de laboratori i auxiliar de farmàcia, i és llibretera des de fa més de set anys. Sònia Jurnet, llicenciada en ciències de l’activitat física i l’esport, és gerent d’una empresa vinculada a l’àmbit esportiu, i Maria Perpinyà, actualment regidora, és mestra i especialista en logopèdia i treballa al servei educatiu Credag.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.