Política

Ramionet encapçalarà la CUP a Llagostera

Es faran quatre jornades obertes a tothom per definir el programa electoral

“El moment històric que viu el país i el meu personal, la politització de la societat, la regressió que es pateix i la precarietat.” Són diversos dels motius que, segons Enric Ramionet, l’han motivat a encapçalar la llista de la CUP-Alternativa per Llagostera amb vista a les eleccions municipals del 26 de maig. L’acte de presentació dels primers cinc membres de la candidatura va tenir lloc dijous al vespre al local social de la població. Ramionet, nascut a Llagostera, està vinculat a les entitats locals i a l’activisme social, i col·labora habitualment amb mitjans de comunicació. És membre de Llagostera Solidària i del secretariat de la coordinadora d’ONG de les comarques gironines.

L’enginyer tècnic agrícola David Parron, que és regidor a l’Ajuntament per Alternativa per Llagostera, ocuparà la segona posició de la llista. L’educadora social i pedagoga Anna Viñas anirà de número tres. La seguirà Marta Prieto, llicenciada en història de l’art i actriu. I en cinquè lloc, Jordi Casas, graduat en psicologia.

Es va explicar que la nova plataforma vol ser “un lloc de confluència de diferents sensibilitats, amb un seguit de convenciments polítics comuns”. Es va afegir que “l’objectiu és arribar a l’alcaldia per fer-hi un gir cap a polítiques d’esquerra, amb un vessant social, transformador i en clau republicana”. També es vol “impulsar la producció i el consum d’aliments de proximitat, com també aquelles iniciatives col·lectivament beneficioses que sorgeixen de la societat”.

La CUP-Alternativa per Llagostera va fer una crida “a totes les persones que es puguin sentir identificades amb el projecte que participin en les assembles de treball per definir el programa electoral”. S’han programat quatre jornades obertes a tothom, que es faran els dies 14,15, 21 i 22 de març.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Frustren un acord per una moció de censura

lloret de mar
Pròxim Orient

El líder d’Hezbol·là qualifica les explosions al Líban de “declaració de guerra” d'Israel

Barcelona
política

ERC i PSC ja parlen del pressupost amb el finançament singular pel mig

barcelona
nova caledònia

Dos morts en una nova operació policial contra independentistes a Nova Caledònia

barcelona
política

La Fiscalia General de l’Estat demana la recusació de Macías en la causa de la llei d’amnistia

barcelona
unió europea

Reconeixement europeu a l'opositor veneçolà González Urrutia

barcelona
política

L’exalcalde de Vilassar de Dalt, candidat a dirigir ERC amb Camps, Jordà i Sans

barcelona
pròxim orient

Israel diu haver frustrat un complot iranià per matar Netanyahu

barcelona
judicial

Llarena veu un possible delicte dels Mossos en la no detenció de Puigdemont

barcelona