Política

ERC presenta la llista a Vilablareix

L’alcalde, David Mascort (ERC), diu que han aconseguit un poble on es pot fer vida plena

Aspira a la reelecció

“Som un grup heterogeni, transversal i divers. Hi confluïm diferents generacions, orígens i llengües, i volem continuar treballant per un poble amable, respectuós amb les persones i amb l’entorn.” Segons es va explicar ahir en un acte al centre cultural Can Gruart, aquesta és la definició i la voluntat amb què ha estat configurada la llista d’ERC de Vilablareix amb vista a les eleccions municipals del 26 de maig. En l’esdeveniment es van presentar els membres de la candidatura, que serà liderada novament per l’alcalde, David Mascort. Serà seguit de Maite Tixis, Jordi Frigola, Sònia Ruiz, Pau Rovira, Imma Vilà, Marc Avellí, Judit Auguet, Miquel Molas i Montse Enrech.

En el seu discurs, Mascort va destacar que “és un orgull que els companys i les companyes del grup i de la secció local d’Esquerra” l’haguessin elegit, per tercera vegada, per encapçalar la llista. “Ja sabeu la il·lusió que m’ha fet, des del primer dia, ser l’alcalde del nostre poble i tenir la possibilitat de tornar-ho a ser és, d’entrada, una satisfacció enorme. Són molts anys de fer mil i una coses a Vilablareix. Des de ben petit amb el pessebre vivent i els reis, passant per diferents etapes a la comissió de festes o constituint el primer club esportiu, el Vilablareix CFS, embrió del que després va ser l’actual associació esportiva”, hi va afegir.

Mascort també va subratllar que “són, per tant, molts anys d’implicació i compromís amb el municipi”. “I, des d’en fa vint, des de l’Ajuntament. Amb quin objectiu? Doncs transformar el nostre poble, transformar Vilablareix. En què? En un lloc d’oportunitats, en una localitat on puguem fer vida plena. I crec que ho estem aconseguint”, va indicar. Va recordar, en aquest sentit, que la població ha canviat molt des dels noranta fins ara: “Vilablareix ha evolucionat pel que fa a possibilitats i oportunitats. D’altra banda, també som molt rigorosos i transparents en la gestió. Hem assolit el deute zero i intentem fer les coses amb consens, tal com ho demostra el fet que el 95% dels punts del ple són aprovats per unanimitat.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Una campanya per posar a prova el futur del procés

barcelona
Oriol Lozano
Alcalde de Palau-solità i Plegamans (ERC)

“Treballem per seguir transformant el municipi”

Palau-solità i Plegamans
eleccions 12-m

La campanya electoral comença oficialment amb moltes cares noves

girona
estats units

Impliquen Trump en els esforços per no veure’s perjudicat en les eleccions

barcelona

El ple aprova el reglament del Consell de la Gent Gran

cassà de la selva

Paneque i Puga obren la campanya fent una defensa de la democràcia

l’escala
política

Arrenca la cursa per guanyar i, sobretot, sumar una majoria

barcelona
política

Illa se solidaritza amb Sánchez i fa una crida a la “resistència col·lectiva”

sabadell
haití

Dimiteix el primer ministre i es constitueix el Consell de Transició

barcelona