Política

Masquef revela sis noms de la llista de Junts per Figueres

L’alcaldable convenç Chantal Olivé, Manel Rodríguez, Ramon Pastoret, Carme Martínez, Miquel Roura i Albert Alemany per ser candidats

Formaran part del grup de treball en l’àmbit econòmic

L’alcaldable de Junts per Figueres, Jordi Masquef, va fer públics ahir sis noms de la seva candidatura i que integren el grup de treball de l’àmbit de la promoció econòmica, el comerç, el turisme i el teixit empresarial.

Els sis noms avançats pel candidat són l’economista, comerciant i expert en social media Manel Rodríguez; la farmacèutica especialitzada en naturopatia i formulació magistral Carme Martínez i l’empleat de banca jubilat Ramon Pastoret.

Així mateix, també és a la llista Miquel Roura, empresari i director d’exportació de l’empresa familiar que des de fa més de cent anys es dedica a la fabricació d’espelmes, i l’executiva de compres i presidenta de la secció local del PDeCAT a Figueres, Chantal Olivé, així com l’empresari informàtic Albert Alemany.

L’alcaldable de Junts per Figueres va exposar en el comunicat de premsa que la candidatura va fer públic ahir que la promoció econòmica serà un dels eixos principals del seu programa electoral per a les eleccions del 26 de maig, circumstància que justificava, doncs, al seu parer, la inclusió d’un equip de sis persones “solvents i amb experiència en l’àmbit de l’empresa, el comerç i la dinamització econòmica i que han decidit implicar-se i treballar en el futur de la ciutat”.

A més, el futur cap de llista de Junts per Figueres va considerar que si es vol una ciutat on s’hi visqui bé i la gent s’hi guanyi bé la vida, “és estratègica una aposta contundent per la promoció econòmica per a aquests propers quatre anys”, va concloure.

LA XIFRA

7
candidats.
A més de Jordi Masquef, que encapçalarà la llista, es van donar a conèixer ahir sis candidats més.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.