Política

El jutge manté l’ordre de crida i cerca contra Jordi Alemany

Els jutjats de Madrid i Girona van descoordinats en el cas contra el membre del secretariat nacional de l’ANC Jordi Alemany. L’activista va ser detingut dissabte a Madrid per la Policía Nacional –hores abans de la gran manifestació contra el judici de l’1-O– arran de la investigació oberta per les protestes de Girona durant l’aniversari del referèndum i en virtut d’una ordre judicial per no haver comparegut al jutjat. Concretament, l’investiguen per desordres públics, ultratge a la bandera, danys i lesions. Alemany va passar la nit als calabossos de la policia espanyola i diumenge, abans que sortís en llibertat, un jutge de Madrid li va ordenar que es presentés al jutjat de Girona. Tenia temps fins ahir per fer-ho; però, tal com ja va avançar, no tenia la intenció de fer-ho. “No aniré al jutjat fins que no m’hi portin, continuaré desobeint i assenyalant l’Estat”, diu l’activista.

A banda de les conseqüències que pot tenir per a Alemany no haver-se presentat ahir, es dona la incongruència que, segons el TSJC, continua activa l’ordre de crida i cerca contra ell perquè el jutjat de Girona no ha rebut cap informació sobre la seva detenció a Madrid.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia