Política

En directe

Ple del Parlament

Sessió de control al govern i al president amb els llaços grocs de protagonistes

El ple d’aquest dijous debat un projecte de llei contra la discriminació i una proposició de llei per protegir les oliveres monumentals

El ple del Parlament comença aquest dimecres a les deu amb la sessió de control, amb les preguntes als consellers primer i tot seguit al president de la Generalitat, Quim Torra, que respondrà les que li formulin els caps de fila o portaveus dels grups de Cs, JxCat, ERC, el PSC-Units i CatECP i del subgrup de la CUP sobre l’actualitat política.

Els consellers respondran les preguntes dels grups al Govern sobre el deure de no manipular les eleccions amb símbols partidistes en edificis públics, la manca d’imparcialitat en l’acció del Departament de Justícia (Cs), la creació del Consell de la Mancomunitat Cultural, les polítiques d’ocupació pública per al personal amb discapacitat intel·lectual en l’àmbit laboral (JxCat), el pacte contra la segregació escolar, les accions amb relació a l’endometriosi (ERC), les centrals nuclears, el funcionament del sistema sanitari (PSC-Units), els atacs racistes a centres de protecció de menors (CatECP) i les polítiques de seguretat (PPC).

Un cop acabada la sessió de control, el ple debatrà un projecte de llei contra la discriminació i una proposició de llei per protegir les oliveres monumentals, presentada pel PSC-Units.

A la tarda, el ple farà vuit interpel·lacions al govern sobre diferents qüestions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia