Política

Arrimadas: “És una victòria de Cs que ja no hi hagi simbologia separatista a la Generalitat”

La líder de la formació taronja destaca que ha estat el seu partit el que ha anat a la JEC “defensar els drets de milions de catalans”

La líder de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas, ha considerat que “és una victòria de Cs que ja no hi hagi simbologia separatista a la Generalitat” i ha criticat al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, perquè, a parer seu, “no ha mogut ni un dit” perquè es retiressin els símbols.

Durant una visita a Vilafranca del Penedès, Arrimadas ha destacat que ha estat el seu partit “qui ha hagut d’anar a la JEC a defensar els drets de milions de Catalans” perquè Sánchez “no vol molestar els seus socis”.

En aquest sentit ha denunciat que el PSC, que governa a l’Ajuntament de la capital del Penedès, “permet que hi hagi propaganda separatista a la façana del consistori”, cosa que ha considerat que “és una vergonya” perquè el govern local “permet que s’expulsi a la majoria social de Catalunya i a tots els ciutadans de Vilafranca que no van votar a partits independentistes”.

Arrimadas ha explicat que Cs continuarà “defensant la llibertat i la democràcia fins a l’últim racó d’Espanya” perquè “hi hagi unes eleccions lliures”. La líder de Cs ha afirmat que seguiran “donant la cara” per ser “la veu de milions de catalans que estan sent silenciats pel separatisme i amb la complicitat del PSC”.

Acusa la Generalitat de tracte de favor cap a Oriol Pujol

Sobre la concessió del tercer grau penitenciari a l’exdiputat de CiU Oriol Pujol, Arrimadas ha acusat al Govern de “favoritisme” i de voler les competències penitenciàries per això.

“La gent entén que després d’haver reconegut que has robat i que t’has emportat comissions a Catalunya no pots estar dos mesos a la presó i després anar-hi únicament a dormir”, ha criticat.

A parer seu, la Generalitat demanava competències en presos “per poder donar un millor tracte als seus, a Oriol Pujol, i als que han robat a Catalunya mentre deien que els que robaven eren els andalusos i els extremenys”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Europa

Letònia reforça l’ús del letó en detriment del rus al mercat laboral

Barcelona
estat francès

Barnier presenta a Macron el seu govern de perfil de centredreta

barcelona
àsia

Condemnat a Hong Kong a presó per dur una samarreta “sediciosa”

barcelona
Unió Europea

El TJUE creu que les clàusules preus de Booking limiten la competència

Barcelona

Frustren un acord per una moció de censura

lloret de mar
Pròxim Orient

Hezbol·là i l’Iran amenacen Israel amb represàlies per les explosions al Líban

Barcelona
política

ERC i PSC ja parlen del pressupost amb el finançament singular pel mig

barcelona
nova caledònia

Dos morts en una nova operació policial contra independentistes a Nova Caledònia

barcelona
política

La Fiscalia General de l’Estat demana la recusació de Macías en la causa de la llei d’amnistia

barcelona