Política

Calvet rebat les crítiques de Colau al decret llei d’habitatge

El conseller acusa la líder de BComú de “mentir”, de “partidisme” i de “populisme” i qualifica el seu mandat de “quatre anys perduts”

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha acusat aquest dilluns l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, de “mentir” sobre les conseqüències del decret llei sobre habitatge aprovat a principis de març després que la líder de BComú en demanés la retirada immediata.

En una roda de premsa, Calvet ha defensat la normativa i ha carregat contra Colau perquè, a parer seu, “no abandona el populisme” i demostra amb les seves crítiques que “no s’ha llegit bé el decret” i que “li pot més l’oportunisme partidista i electoral que fer d’alcaldessa”. “Tenim la sensació que tot el que no ha fet en quatre anys ho pretén gesticular en tres mesos”, ha afirmat abans de qualificar el mandat de l’alcaldessa com “quatre anys perduts” en matèria d’habitatge a Barcelona, ja que, diu, no ha començat cap promoció pública nova.

Calvet ha defensat punt per punt un decret llei que, diu, “facilita l’accés a l’habitatge assequible” atorgant més capacitat per promocionar sense tocar les condicions de les famílies per accedir-hi i que ajuda a mobilitzar els actius públics per transformar-los en habitatge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia