Política

L’Audiència de Lleida manté la presó per a l’exlíder de Vox a Lleida

La Sala considera que hi ha risc de fugida i també que actuï contra els denunciants

José Antonio Ortiz Cambray, detingut per presumptes abusos a dues persones amb discapacitat intel·lectual,

L’Audiència de Lleida (Segrià) ha acordat mantenir la presó preventiva, per risc de fuga, per a l’exlíder de Vox a Lleida José Antonio Ortiz Cambray, investigat per presumptes abusos sexuals a dos homes amb discapacitat intel·lectual.

Segons han confirmat fonts judicials a Efe, la Sala també ha considerat que Ortiz Cambray, en cas de ser posat en llibertat, podria actuar contra els denunciants discapacitats per canviar el seu testimoni.

Aquesta decisió arriba després que l’advocat de la defensa presentés un recurs a la decisió de la jutgessa de guàrdia que va decretar la presó preventiva, incomunicada i sense fiança el passat 8 de març.

L’advocat ja havia avançat a Efe que recorreria la decisió en entendre que no hi havia proves que demostressin que l’acusat hagués tingut “accés carnal” amb les víctimes. Va afegir que les úniques proves sobre això eren el testimoni dels denunciants.

Això no obstant, Ortiz Cambray sí que va admetre durant la seva declaració als jutjats de guàrdia que havia demanat missatges i vídeos de contingut sexual als dos nois discapacitats a canvi de lliurar-los diners.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia