Política

Marchena interromp el judici durant 15 minuts per la indisposició de l’auxiliar de la sala que requereix atenció mèdica

La suspensió s’ha produït poca estona després d’iniciar-se la sessió amb el testimoni d’un policia que començava a narrar la intervenció a l’escola Nostra Llar de Sabadell

S’ha desallotjat la sala

El president del tribunal del judici de l’1-O, Manuel Marchena, ha suspès la sessió poc després de l’inici de la declaració del primer testimoni per la indisposició d’un auxiliar del Suprem, l’encarregat del material audiovisual, que ha necessitat atenció mèdica.

El funcionari, que es diu Paco, es tocava el pit però ha sortit de la sala pel seu propi peu. Quan s’ha reprès la sessió, Marchena ha explicat que s’havia sentit indisposat però que ja es trobava bé i es podia reincorporar al judici. “Tots saben que en Paco és una peça indispensable en l’estructura de la vista”, ha remarcat. Els fets han succeït quan declarava un inspector de la policia espanyol que va actuar a diversos centres, com el Nostra Llar de Sabadell i a dos més del districte de les Corts de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia