Política

Albiol avisa de la pèrdua de l’estat del benestar

L’expresident del PP a Catalunya Xavier Garcia Albiol es va dirigir ahir al votant de Badalona i va alertar que si el partit no recupera el govern de l’Estat “es posaran en risc els serveis socials, les pensions i l’educació” a l’Estat. Albiol havia de visitar ahir al matí el mercat del barri de la Salut de la ciutat del Barcelonès acompanyat de la cap de llista del PP per Barcelona al Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo, però la candidata no va poder participar en l’acte perquè estava “malalta”, va explicar el mateix Albiol.

L’exalcalde de Badalona va assegurar que “el PSOE és un risc per a l’estat del benestar social” i va afirmar que si Espanya entra en recessió i es produeix una aliança de govern entre el PSOE i Podem “es poden perdre prestacions socials que necessiten ciutadans de moltes de les ciutats de l’àrea metropolitana de Barcelona”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia