Política

Bassa vol intensificar la campanya electoral

Li ha demanat la seva germana, que reclama “derrotar a les urnes la repressió”

La candidata gironina d’Esquerra Republicana de Catalunya al Congrés espanyol, Montse Bassa, va revelar ahir que la seva germana, Dolors, li ha demanat que “no perdi ni un segon visitant-la a la presó, perquè cal derrotar a les urnes aquells que defensen la repressió”. A més, va indicar: “El diumenge 28 d’abril, guanyem per primera vegada unes eleccions estatals i, d’aquesta manera, fem avergonyir el bloc del 155 que manté empresonats els nostres presos i preses polítics.”

Bassa va insistir als electors que, davant la repressió que, segons ella, defensen el PSOE, el PP i Cs, cal omplir les urnes de vots independentistes. “Cal demostrar que el millor camí per construir un país just, solidari i feminista és la República catalana”, va reblar.

La número 1 gironina d’Esquerra al Congrés va explicar que durant els darrers dies la seva germana li insisteix que cal intensificar la campanya. “Cal guanyar perquè amb els vots de tots nosaltres fem un nou pas per la independència de Catalunya”, va indicar. A més, hi va afegir: “Com no ens para d’insistir l’Oriol, només hi ha un camí. Guanyar, guanyar i guanyar. Deixar-nos-hi la pell per aconseguir fer sentir la nostra veu arreu i aprofitar el màxim d’eines per arribar al nostre objectiu, la República catalana”, va concloure Montse Bassa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia