Política

Els sindicats criden a omplir les urnes el 28-A i els carrers l’1 de maig per recuperar drets i “revertir la precarietat”

CCOO i UGT demanen una “doble mobilització” per “no haver-se de lamentar” després de les eleccions

Els sindicats Comissions Obreres (CCOO) i Unió General de Treballadors (UGT) han demanat aquest dimecres una “doble mobilització” de cara a les eleccions generals del 28-A i amb motiu del Dia Internacional dels Treballadors, l’1 de maig. “Per no haver-se de lamentar” d’uns hipotètics resultats als comicis, els secretaris generals dels dos sindicats han cridat a omplir primer les urnes i posteriorment els carrers l’1 de maig per recuperar drets laborals, democràtics i “revertir la precarietat” del món del treball. “Ens hem de mobilitzar als carrers, a les empreses i a les urnes perquè ens hi juguem molt a l’hora de posar les persones a la centralitat de les polítiques de qui vulgui governar aquest país”, ha dit el secretari general de CCOO a Catalunya, Javier Pacheco.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia