Política

Rajoy planta el Parlament i no compareix a la comissió d’investigació de 155

Cospedal tampoc apareix i envia una carta a la cambra dient que ella respon davant del Congrés dels Diputats

La cambra els torna a citar dimarts vinent i si no hi van podria denunciar-los a la Fiscalia per un delicte de desobediència

L’expresident del govern espanyol Mariano Rajoy no s’ha presentat aquest dimarts a la comissió d’investigació dels efectes del 155 del Parlament, on havia estat citat com a testimoni. Rajoy havia d’assistir a la cambra catalana a les 10.00, però finalment no ho ha fet. També hi estaven citades qui va ser la seva vicepresidenta, Soraya Sáenz de Santamaría, i l’exministra de Defensa María Dolores de Cospedal, que ha enviat una carta assegurant que no li pertoca comparèixer al Parlament sinó al Congrés dels Diputats.

La comissió ha tornat a citar Rajoy, Sáenz de Santamaría i De Cospedal per al proper dimarts, 7 de maig.El president de la comissió, Toni Morral (JxCat), ha explicat que els advertiran que no hi van, podria suposar un delicte de desobediència. El Parlament podria denunciar-los a la Fiscalia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia