Política

Declaren davant el jutge tres docents de l’IES el Palau per un suposat menyspreu a fills de guàrdies civils

Una de les professores nega haver insultat els agents a l’aula però admet haver fet un debat esbiaixat sobre l’1-O, segons l’advocat de l’acusació

Les tres professores de l’IES el Palau de Sant Andreu de la Barca sobre les quals continuen vives les investigacions per un suposat menyspreu a alumnes fills de guàrdies civils han declarat per primer cop davant el jutge aquest divendres. Se les acusa de presumptes delictes d’odi i contra la integritat moral perquè l’endemà del referèndum de l’1 d’octubre del 2017 haurien debatut a l’aula sobre quina havia estat l’actuació de la Guàrdia Civil, amb comentaris despectius cap als agents. A la sortida de les declaracions, l’advocat d’una de les alumnes ha relatat que una de les docents ha negat “taxativament” haver insultat els agents però ha admès que va fer un debat esbiaixat. Els advocats de les professores, al seu torn, no han volgut atendre la premsa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia