Política

El web del CGPJ té més d’un milió de visites pel judici de l’1-O

La declaració del major Trapero i la inaugural van ser les més seguides

El lloc web del Consell General del Poder Judicial (CGPJ) va tenir 1.171.570 visites per seguir en directe el judici de l’1-O durant els quatre mesos de sessions retransmeses. La major part de les visites van ser de Madrid i de Barcelona, amb 37.110 i 27.598 persones, respectivament, però també van tenir als índexs de visualitzacions d’usuaris de Sevilla, València, Saragossa i Màlaga.

Segons les dades recollides per l’organisme, 171.347 usuaris diferents van accedir al portal durant tota la vista oral i les dues sessions més vistes van ser la declaració del que va ser el major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, el 14 de març, que va tenir 33.599 accessos, i la inaugural del 12 de febrer, amb 32.033 visites. La tercera va ser la declaració del coronel de la Guardia Civil, Diego Pérez de los Cobos, amb 31.648, i la quarta, la darrera sessió (26.904).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia