Política

Cancel·len tots els vols de l’aeroport de Hong Kong després que milers de manifestants ocupin les instal·lacions

Les autoritats de Hong Kong han cancel·lat tots els vols de l’aeroport de la ciutat després que aquest dilluns milers de manifestants hagin ocupat la terminal de l’aeroport internacional per quart dia consecutiu.

L’autoritat aeroportuària ha atribuït les cancel·lacions, que han afectat tots els vols a partir de les 16 hora local (10 hora catalana), al fet que “una gran quantitat de manifestants han impedit que els passatgers poguessin facturar” i han “interromput greument” el servei.

L’organisme ha especificat que es mantenen els vols que ja havien completat el procés de facturació i que també podran aterrar els avions que ja es dirigien a la ciutat. La resta de vols, tant d’entrada com de sortida, han sigut suspesos.

Les carreteres que condueixen a l’aeroport han quedat aquest dilluns col·lapsades després que els manifestants es dirigissin fins a l’aeroport internacional de Hong Kong amb autobús, segons el diari local South China Morning Post.

Aquest rotatiu apunta que les principals aerolínies han donat ordres als seus treballadors de plegar de la feina abans de l’hora prevista a causa de “preocupacions de seguretat”.

Segons la web Hong Kong Free Press, els milers de manifestants que s’han congregat avui a l’aeroport ho han fet per protestar contra l’ús de la força per part de la policia durant el cap de setmana, que va deixar enfrontaments en una estació de metro, on agents antiavalots van dispersar la multitud amb gas lacrimogen.

Aquest portal de notícies indica que una persona va quedar ferida en un ull a causa dels atacs de la policia, i per això molts manifestants s’han cobert avui els ulls amb pegats en senyal de protesta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Aproven la quarta edició dels pressupostos participatius amb cent mil euros

VILAFANT

Illa farà una gira per l’Estat per bastir “ponts” amb la resta d’autonomies

barcelona
Política

Junts recupera l’alcaldia de Santa Eugènia de Berga amb una moció de censura contra ERC

Santa Eugènia de Berga
Guerra a Europa

Ucraïna destrueix un gran arsenal rus amb un atac de drons

Barcelona
Pròxim Orient

Almenys catorze morts en una segona onada d’explosions d’aparells sense fils al Líban

Barcelona
unió europea

Els Països Baixos demanen deixar de complir el pacte migratori de la UE

barcelona
estat espanyol

El PSOE amplia l’avantatge sobre el PP en el primer CIS després de la investidura d’Illa

barcelona
Política

El govern regularà els usos dels habitatges per prioritzar l’accés “a un preu raonable”

barcelona
política

Albiol demana “mesures urgents” per actuar contra la multireincidència

Badalona