Política

Cremen estelades en la marxa de l’ultradreta a Barcelona

La Guàrdia Urbana xifra en unes 250 persones els manifestants a favor de la unitat d’Espanya convocades per per Democracia nacional i Falange Española

Unes 250 persones, segons la Guàrdia Urbana, s’han manifestat aquest migdia a Barcelona a favor de la unitat d’Espanya i en contra de la independència de Catalunya, convocades per forces d’ultradreta.

Els manifestants han cremat banderes independentistes entre crits de: “Que cremi l’estelada”. La marxa havia estat organitzada per Democracia nacional i Falange Española, coincidint amb la celebració del Dia de la Hispanitat.

La manifestació ha començat a la plaça d’Espanya i ha finalitzat, sense incidents, a la muntanya de Montjuïc. Les persones congregades portaven pancartes amb els lemes “Endavant per Espanya. Sempre unionistes” i “La unitat d’Espanya ni es vota ni es negocia”.

També han llançat consignes a favor de l’ingrés a la presó de l’expresident català Carles Puigdemont i en contra de la independència de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia