Política

Illa, sobre les regions sanitàries que proposa Catalunya: “Si hi ha propostes diferents, el govern les valorarà”

El ministre de Sanitat no confirma si acceptaran la petició catalana, però admet que hi estan oberts

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, insisteix que la unitat territorial de la fase de desescalada és la província però remarca que “si hi ha propostes diferents, el govern les “valorarà” i decidirà.

Preguntat sobre la petició que ha fet Catalunya de fer-ho en regions sanitàries, Illa no ha confirmat si atendran aquesta proposta però ha admès que aquest diumenge es va abordar en una reunió amb la consellera de Salut, Alba Vergés.

En aquest sentit, ha recordat que l’ordre ministerial publicada ja contempla la possibilitat de fer canvis en la unitat territorial. “Tenim una aproximació de diàleg amb les CCAA i a elles els correspon fer-nos arribar les propostes de quines parts poden progressar de fase d’acord amb els indicadors”, ha dit.

Amb tot, Illa ha dit que aposten per la “cogovernança” en aquesta fase i que sempre actuaran amb “voluntat de diàleg i de consens”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia