Política

Casado argumenta que l’estat d’alarma “és un forat negre per a les llibertats”

El líder del PP diu a Sánchez que “el seu pla no ha funcionat”

L’acusa d’estar fent un “abús insostenible de l’excepcionalitat”

El president del PP, Pablo Casado, ha justificat el ‘no’ dels populars perquè seria una “irresponsabilitat” donar suport a un estat d’alarma que “és un forat negre per a les llibertats públiques”. Casado ha carregat contra Pedro Sánchez i l’ha acusat de ser “incapaç de protegir els ciutadans” i, per això, els aboca a una “brutal reclusió” que “no pot ser il·limitada”. “Fins aquí hem pogut arribar”, ha dit Casado aquest dimecres al debat al Congrés per prorrogar-lo per cinquè cop, i ha recordat que “ja va avisar” a l’anterior votació. “Ha perdut tota credibilitat”, ha dit a Sánchez. Segons el líder del PP, l’estat d’alarma és un “abús insostenible d’excepcionalitat constitucional” i veu alternatives a través de la legislació ordinària.

Casado ha dit que “el balanç dels poders extraordinaris” són les xifres de morts, infectats i persones aturades. “El caos és vostè”, ha assegurat Casado. “El seu pla ha estat un fracàs”, ha opinat. El líder del PP ha afirmat que la “reclusió” no és la solució i ha afirmat que amb el confinament també s’eviten “accidents laborals i de trànsit”.

“El seu problema és que ningú se’l creu. El seu problema no són les cassolades ni les protestes a Núñez de Balboa i tants altres barris on s’exerceix el dret a protestar. El problema és la ruïna que les seves polítiques estan ocasionant”, ha assegurat. “Cada dia està més sol i més dèbil” i “el que resti de legislatura serà un calvari”, ha avisat .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia