Política

Illa creu que “el 21 de juny hi haurà les condicions per aixecar l’estat d’alarma a tot el territori”

Apel·la a la responsabilitat individual perquè ja no hi haurà restriccions de mobilitat

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, assegura que si les coses evolucionen com fins ara “pensem que el 21 de juny hi haurà les condicions per aixecar l’estat d’alarma a tot el territori”.

Durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, Illa ha dit que el grau de compliment de la ciutadania ha estat exemplar però que si hi hagués algun tipus de “reversió”, no li “tremolarà el pols per protegir la seguretat dels ciutadans”.

En aquest sentit, ha dit que un cop s’aixequi l’estat d’alarma, les restriccions de mobilitat hauran acabat. Per això, ha tornat a apel·lar a la responsabilitat individual i a seguir les quatre regles bàsiques: mascareta, distància interpersonal, rentat de mans i higiene als espais públics i privats.

En relació amb l’obertura de fronteres, Illa ha remarcat que es farà amb les “màximes condicions de seguretat”. “No juguem ni a la precipitació ni a la improvisació, justament en això s’emmarca la prova pilot a les Illes Balears”, ha dit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia