Política

El grup Guanyem Figueres torna el que no ha gastat de l’assignació

El PSC de Figueres defensa també la despesa del seu grup municipal

Els grups de Guanyem Figueres i del PSC han posat fre en els darrers dies a les crítiques rebudes arran de l’informe d’intervenció en què s’instava els grups municipals a justificar o retornar una part de la subvenció que els corresponia pels sis mesos de l’any passat. El grup de Guanyem va subratllar ahir que retornarà els 3.787 euros que no va utilitzar i va fer públic l’informe d’intervenció. En la llista de despeses de la candidatura municipalista, hi consten el lloguer del local de l’avinguda Salvador Dalí on el grup municipal desenvolupa la seva tasca i els subministraments de llum, aigua, telefonia i internet, així com el domini web i les flors per a les ofrenes de Tots Sants i a Lluís Companys que se celebren cada any. Guanyem també va destacar els 246 menús per valor de 4.920 euros en un hotel de la ciutat, els 2.166 euros del muntatge d’equips de so i llum, i un reportatge fotogràfic per valor de 1.140 euros, despeses totes del grup de Junts x Figueres.

El grup socialista de Figueres, per la seva banda, va anunciar que presentarà una memòria ampliada, una nota de càrrec amb les factures de serveis externs i el conveni amb el PSC pels serveis prestats, i un certificat amb el compte justificatiu amb les factures i també els serveis que s’han prestat per valor de 7.274,75 euros dins d’aquest conveni, com a justificació de les despeses del grup.

El PSC, que té 8.061 euros sense justificar, segons indica l’informe d’intervenció, va presentar “la justificació de les despeses del grup tal com marquen les diverses lleis que intervenen en aquesta qüestió i seguint el mateix procediment que es va fer per a la resta de grups municipals del PSC a la resta d’ajuntaments de Catalunya”. El PSC diu que “no han de retornar diners, sinó que s’ha demanat a diversos grups municipals que detallin encara més certes despeses”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia