Política

Trump, en un vídeo: “Ara em trobo molt millor”

El president dels EUA assegura que està treballant però remarca que “la veritable prova serà en els pròxims dies”

El president nord-americà, Donald Trump, ha assegurat en un vídeo enregistrat des de l’hospital militar en el qual està ingressat des de divendres en donar positiu de Covid-19, que ara es troba “molt millor” i que està treballant per “tornar del tot”, encara que “la veritable prova serà en els pròxims dies”.

El vídeo difós a Twitter , mostra el president darrere un escriptori i sense corbata. Després, la Casa Blanca ha enviat dues imatges de Trump en les que se’l pot veure treballant des de la mateixa taula d’escriptori que apareix al vídeo i també en una sala de conferències de l’hospital militar.

“Vaig arribar aquí, no em trobava molt bé, però ara em trobo molt millor. Estem treballant dur per tornar del tot”. “Crec que estaré de tornada aviat”, diu al vídeo.

“Em trobo bé, però en els pròxims dies sembla que serà la veritable prova. Veurem el que passa en els pròxims dies”, afegeix el mandatari nord-americà.

“Vull acabar la campanya de la manera com l’hem estat fent”, ha apuntat Trump, que ha hagut de suspendre els actes públics des de dijous a la nit quan es va fer públic el positiu per Covid-19.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia