Política

Alejandro Fernández: “Quan tots els catalans voten, el separatisme no suma majoria”

El candidat del PP el 14-F avisa que la baixa participació beneficia el “separatisme”

Assegura que amb l’independentisme no se sortirà de la crisi: “No hi entenen un borrall”

El candidat del PP a la presidència de la Generalitat, Alejandro Fernández, ha animat aquest dissabte a la ciutadania a participar a les eleccions del proper 14 de febrer, malgrat la situació d’epidèmia, per evitar un nou govern independentista.

“Quan tots els catalans surten a votar, el separatisme no suma majoria”, ha assegurat en un acte de campanya a Barcelona.

Fernández ha advertit que els independentistes “sempre voten” i una baixa participació aniria en detriment dels “constitucionalistes”.

És per això que ha instat els ciutadans a anar a votar amb la mateixa confiança que a comprar perquè ningú decideixi per ells. “Que tothom surti a votar, amb els seus principis i els seus valors”, ha demanat el líder dels populars catalans. “Jo aniré a votar amb la meva família i si tingués un mínim dubte no hi aniria”, ha afegit.

El candidat popular ha apel·lat als indecisos i ha assegurat que aquesta darrera setmana de campanya serà “decisiva” per evitar que triomfin “els que volen trencar la societat per la meitat” o un PSC, diu, que ha decidit “aliar-se” a aquest projecte. “La ruptura no pot portar res bo. Només units es podrà progressar adequadament”, ha sentenciat.

En aquest sentit, ha augurat que els sectors més afectats per la crisi derivada de la pandèmia no podran tirar endavant si al costat tenen un govern que els culpa de ser focus de la infecció i els deixa sols en un “solar de depressió econòmica”. Segons ell, l’actual executiu ha trencat l’estabilitat, desprestigiat les institucions i destrossat l’economia.

Fernández ha opinat que l’independentisme es pensa que podrà “arreglar el món” i liderar la sortida de la crisi de la Covid-19 fent una “esmena a la totalitat” al llegat de la constitució. “No arreglaran un pebrot perquè no hi entenen un borrall”, ha etzibat.

El cap de llista del PP ha reivindicat que el seu partit ja ha fet sortir Espanya d’altres crisis des del govern central i proposa ara la mateixa recepta per a Catalunya: “Aspirem a fer canvis a millor poc a poc perquè el món no avança amb revolucions violentes”.

El popular ha celebrat que el PP “torna a créixer” després d’una etapa difícil a Catalunya i ha definit el partit que presideix com “el de la llibertat”.

També s’ha referit, sense citar-los, als casos de corrupció que esquitxen el PP: “Si han comès errors greus, que els paguin. Però ells mai tacaran el bon nom del nostre partit i l’enorme llegat que ha tingut el nostre projecte polític”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Paneque diu que en educació la prioritat és eliminar els barracons

girona

Cañigueral (ERC):”Som el partit més represaliat de la història"

santa coloma de farners

El PP exigirà control de fronteres i fre a la immigració il·legal

girona
política

Illa acusa ERC i Junts de governar “d’esquena als ajuntaments”

barcelona
Estats Units

Biden fa broma amb l’edat: “Sóc un adult competint contra un nen de 6 anys”

Barcelona
política

Crida dels comuns a frenar la dreta com a les generals del juliol passat

l’hospitalet del llobregat
política

Puigdemont avisa que la “divisió” de l’independentisme “ajudarà Illa a ser president”

barcelona
POLÍTICA

Per la CUP, el Baix Empordà és “una mena de parc temàtic turístic”

la bisbal d’empordà
política

ERC reivindica el seu esperit de resistència i lluita a Ginebra en un emotiu acte amb exiliats

barcelona