Política

Sánchez-Camacho diu que Zapatero “torna a enganyar” els catalans

La presidenta del PP català diu que el president espanyol només vol “solucionar els problemes amb el PSC”

La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat aquest dimecres des del Congrés dels Diputats que el president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, “torna a enganyar” els catalans quan promet que desenvoluparà amb el govern punts de l'Estatut que el TC ha declarat inconstitucionals.

Segons Sánchez-Camacho, Zapatero únicament ha volgut “solucionar els problemes interns amb el PSC”, però ha incorregut en una “contradicció”, perquè “no es pot dir d'una banda que s'acatarà la sentència i d'una altra que es farà tot el possible per trobar lleis per salvar l' Estatut inconstitucional”.

La presidenta dels populars catalans i senadora, ha assegurat que les paraules de Zapatero són “un exercici responsabilitat” i provenen d'un president del govern espanyol “acabat a qui cada vegada se li fan més grans els problemes”.

Sánchez-Camacho ha avançat que el PP li demanarà que actuï “amb responsabilitat i sentit d'Estat” i faci complir la sentència, i “no busqui cap camí per vulnerar la llei”.

Zapatero, ha sentenciat, “no pot confondre els catalans i els seus sentiments i jugar a una estratègia de partit”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia