Política

Autorització judicial per tancar immediatament dos repetidors més de TV3 al País Valencià

Un altre revés judicial contra les emissions de TV3 al País Valencià. Una resolució del jutjat contenciós administratiu número 9 de València coneguda aquest migdia autoritza la Generalitat valenciana a tancar dos repetidors més, ara a la Ribera Alta i la Costera.

Mesos després de la clausura del reemissor de la Carrasqueta, que emetia per a Elx i Alacant, ara seran les comarques de la Ribera Alta i la Costera les que es quedaran sense senyal, tan aviat com ho decideixi el govern de Francisco Camps, ja que el jutge l'autoritzen a enviar els tècnics als repetidors d'Alginet i la Llosa de Ranes, propietat de la Fundació Ramon Muntaner, per aturar-ne el funcionament.

Els responsables de la fundació han rebut la notificació cap a les dotze del migdia i ja han anunciat que presentaran un recurs contra la decisió, però el tancament es podrà executar igualment.

Fins ara, només un jutjat de Castelló s'ha mostrat favorable al manteniment de les emissions de TV3 al País Valencià, cosa que fins ara ha protegit el repetidor del Bartolo. L'ordre d'aquest jutge, però, està pendent d'un recurs presentat al Tribunal Superior de Justícia del País Valencià, que al febrer ja va resoldre que no veu cap inconvenient a permetre que el govern de Camps executi la mesura de tancar repetidors provisionalment, mentre el litigi no es resol definitivament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.