Política

POlÍTICA

Manifest de suport a l’alcaldable de Palafrugell, Juli Fernández (PSC)

En el redactat s’exposa que el cap de llista del PSC és “l’única persona amb experiència, compromís i projecte” per donar resposta als diferents reptes de Palafrugell

Un grup de suport ha creat un manifest a favor del candidat a l’alcaldia de Palafrugell pel PSC, Juli Fernández. ““Un grup de persones preocupades per la situació de Palafrugell, i a les portes de les eleccions municipals del proper 28 de maig, hem fet un manifest de suport a Juli Fernández i el seu equip, per liderar el futur de Palafrugell. Pensem que en Juli Fernández és l’única persona amb experiència, compromís i projecte, per donar resposta als diferents reptes de Palafrugell”, s’exposa en el redactat.

Els signants del manifest pensen que cal fer “una aposta seria, per prioritzar les persones, l’activitat econòmica, la sostenibilitat i respecte territorial, la millora dels serveis públics, i una gestió que aposti per la participació activa de la ciutadania”.

Apunten també que “cal fer de la cultura, l’educació, l’esport i el paisatge els elements estratègics de futur, per la cohesió social i el progrés econòmic”. Exposen que Juli Fernández “pot aportar solucions i respostes en relació a l’habitatge social, la promoció de la cultura, la millora de la neteja i la seguretat ciutadana, la mobilitat amb més aparcaments i transport públic, la sostenibilitat i l’urbanisme respectuós, amb la millorar dels barris, oportunitats per la gent jove i tota l’atenció en propostes per a la gent gran i les persones més vulnerables. Aquesta és una proposta rigorosa que mira per les persones, l’activitat econòmica, la sostenibilitat i la cohesió social”.

De moment han signat el manifest de suport els exregidors Joaquim Vencells, Lluís Pujol, Josep Muñoz, Maite Frigola i Xavier Rocas. També han signat Àlex Cebollero, Josep Maria Sánchez (CN Tamariu), Àlex Saex (exdiputat al Congrés); Valentín Moreno (empresari), Indina Ferrer (soprano) i Jordi Fabrellas (empresari).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Una campanya per posar a prova el futur del procés

barcelona
Oriol Lozano
Alcalde de Palau-solità i Plegamans (ERC)

“Treballem per seguir transformant el municipi”

Palau-solità i Plegamans
eleccions 12-m

La campanya electoral comença oficialment amb moltes cares noves

girona
estats units

Impliquen Trump en els esforços per no veure’s perjudicat en les eleccions

barcelona

El ple aprova el reglament del Consell de la Gent Gran

cassà de la selva

Paneque i Puga obren la campanya fent una defensa de la democràcia

l’escala
política

Arrenca la cursa per guanyar i, sobretot, sumar una majoria

barcelona
política

Illa se solidaritza amb Sánchez i fa una crida a la “resistència col·lectiva”

sabadell
haití

Dimiteix el primer ministre i es constitueix el Consell de Transició

barcelona