Política

Els consellers del PP aproven ara la política de l'aigua de Zapatero i descarten el Constitucional

Les autonomies governades pel PP aplaudeixen ara la decisió del govern Zapatero d'aprovar el decret-llei per portar aigua a Barcelona, i creuen que d'aquesta manera l'executiu espanyol "rectifica" la seva "política errònia" en matèria d'aigua dels últims quatre anys. Així ho ha assegurat la consellera de Medi Ambient de Castella i Lleó en nom de la resta de consellers del PP, que preguntada per la possibilitat que el País Valencià i Múrcia presentin un recurs davant el Tribunal Constitucional, ha dit que a la reunió amb la ministra Elena Espinosa no s'ha fet referència a aquesta qüestió, i que els consellers d'aquestes autonomies han mostrat el seu "total acord" amb el fet que el govern de Zapatero doni resposta a una "situació d'emergència" com la que viu Barcelona
La ministra de Medi Ambient i Medi Rural i Marí, Elena Espinosa, ha subratllat aquest dissabte durant la reunió amb tots els consellers de Medi Ambient que el govern de Zapatero es ratifica en la política d'aigua que ha seguit fins ara de forma rotunda i que manté la derogació del transvasament de l'Ebre.

En una roda de premsa després de reunir-se amb els consellers, Espinosa ha puntualitzat que es tracta d'una solució temporal "per unir el període que va des de mitjans d'octubre fins al juny del 2009" quan entri en funcionament la dessalinitzadora del Prat.

La ministra s'ha mostrat oberta al diàleg amb les autonomies per revisar determinats aspectes de la política d'aigua per les "distorsions" que s'han pogut produït -alienes a les comunitats autònomes i al govern espanyol-, en qüestions com l'augment de la població.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estat espanyol

El CIS redueix la distància entre el PSOE i el PP a només un punt

barcelona

Lloret vol “revertir la decadència” del nucli antic amb un pla director

LLORET DE MAR
política

El fiscal demana a García-Castellón l’amnistia pel cas Tsunami

barcelona
política

Adam Tomàs pren el relleu a la delegació de govern a Terres de l’Ebre

Tortosa
Política

ERC i Som Vilafant reclamen un ple perquè el govern reti comptes

VILAFANT
Estat espanyol

L'executiu inicia els tràmits per il·legalitzar la Fundació Franco

barcelona
àsia

Putin visita el Vietnam per sumar suports i "trencar" l’aïllament

barcelona
política

El govern espanyol porta a Fiscalia el gest del president del Parlament balear

barcelona
política

Aragonès i Rull mantenen una primera reunió “cordial”

barcelona