Política

La CUP d’Olot diu que està treballant per un canvi de govern

Afirma que la sintonia és quasi total amb ERC i deixa a mans del PSC fer-lo possible

El cap de llista electe de la CUP a Olot, Jordi Gasulla, ha insistit que, com a segona força política amb més vots, volen liderar un canvi de govern a la capital garrotxina i que, per això, ja han iniciat les negociacions amb el PSC i ERC. Gasulla ha remarcat que els equips negociadors de tots tres partits centren les trobades en buscar coincidències programàtiques. En aquest sentit, ha manifestat que aquesta coincidència és quasi bé total amb el partit republicà. Les dues formacions polítiques sumen juntes set regidors –4 la CUP i 3 ERC–, un menys doncs que Junts i, en una roda de premsa a mitja setmana, el cap de llista electe dels republicans, Josep Quintana, ja va manifestar les preferències per una entesa amb el partit assembleari.

Jordi Gasulla ha dit que, vista aquesta conjuntura, el canvi de govern està ara en mans del PSC. Gasulla ja va afirmar durant la nit electoral que no volen estar “eternament a l’oposició” i que tenien projecte i prou suport electoral per liderar un canvi al govern.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.