Política

El PP ja flirteja amb Martín Blanco l’endemà de la seva ‘fuga’ de Cs

El fins ara portaveu dels taronges al Parlament podria anar a les llistes dels populars el 23-J

Tot just l’endemà que Nacho Martín Blanco anunciés en roda de premsa la seva voluntat de deixar Ciutadans, avui ja ha transcendit que el seu proper destí podria ser el PP, i amb caràcter immediat. Concretament, i segons ha avançat RAC1, el que fins ara era portaveu dels taronges al Parlament podria ocupar un lloc més que destacat en la llista dels populars per Barcelona en les eleccions estatals del proper 23 de juliol. Posats a especular, ja es parla del número 3 a la candidatura o fins i tot l’1, ja que el PP necessita un cap de cartell amb ganxo a Catalunya ja que la seva anterior aposta, Cayetana Álvarez de Toledo, va acabar com va acabar.

En la seva compareixença d’ahir, Martín Blanco va avançar que deixa tant l’executiva nacional de Cs com l’acta de diputat. “Deixo Ciutadans perquè he perdut l’esperança en la capacitat i la viabilitat de partit” van ser les seves paraules, on també deixava la porta oberta a seguir actiu en la vida política. I ha estat dit i fet. Amb aquesta renúncia, l’encarregada de ser la nova portaveu del grup parlamentari serà la diputada Anna Grau. A banda, un cop es formalitzi la seva marxa s’expedirà una nova credencial de diputada per a la següent de la llista, Noemí de la Calle, que ja va ser diputada al Parlament i actualment és la presidenta del Consell General de Ciutadans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia