Política

POLÍTICA

Fan públic el nou cartipàs de l’ajuntament de Blanes

Jordi Hernández es reservarà les atribucions de l’area de seguretat ciutadana, d’urbanisme, de serveis jurídics i de comunicació institucional

L’alcalde de Blanes i les regidores Estefanía Romero i Javier López tindran dedicació exclusiva

L’alcalde de Blanes, Jordi Hernández Martínez, ha signat el decret de delegació de competències que recull la distribució de responsabilitats i que defineix el nou cartipàs municipal pel mandat 2023-2027. El nou govern està constituït per onze regidores i regidors de quatre grups municipals: PSC (6 representants), JxB (3 representants), Grup Blanes (1 representant) i Blanes, Sí (1 representant).

L’alcalde s’ha reservat l’Àrea de Seguretat Ciutadana (Policia Local i Protecció Civil); Urbanisme, Serveis Jurídics i Comunicació Institucional. Pel que fa a la resta de regidories, la distribució és la següent: 1er Tinent d’alcalde: Joan Felip i Furés (JxB): Promoció de la Ciutat, Turisme, Comerç i Empresa. Segon Tinent d’alcalde: Jordi Calvet San José (PSC): Hisenda, Recursos Humans, Recursos Tecnològics, Cultura i Ràdio Blanes. Tercer tinent d’alcalde: Rosa Aladern i Gusi (Grup Blanes): Enginyeria, Activitats, Habitatge i Salut. Quart tinent d’alcalde: Gloria Agudo Román (PSC): Acció Social i Educació. Cinquè tinent d’alcalde – Mario Ros (Blanes, Sí): Polítiques d’Igualtat, Nova Ciutadania i Solidaritat, i Gent Gran. Sisè tinent d’alcalde: – Quique Pérez Guardiola (PSC): Festes, Transports Urà i Taxis, i Cementiris; setè tinent d’alcalde: Jaume Frigola Bourlon (JxB): Medi Ambient, Parcs i Jardins i Mobilitat. D’aquests càrrecs, n’hi haurà tres amb dedicació exclusiva: l’alcalde de Blanes, així com les regidores Estefanía Romero i Javier López.

Mònica Rabassa (JxB) serà la regidora d’Esports i Arxiu Municipal; Javier López Juárez (PSC) assumirà serveis Municipals (inclou brigades, abastament i sanejament d’aigua, residus, via pública i mercats). Estefanía Romero Asensio (PSC) serà la regidora de Participació Ciutadana, Joventut, Biblioteca, Benestar Animal i Oficina de Català.

L’alcalde de Blanes, Jordi Hernández, ha destacat el bon clima de treball que s’ha establert entre els diferents membres de l’equip de govern, després que s’han distribuït les diferents àrees de treball de responsabilitat política i ja s’estan definint les primeres línies de treball amb el personal municipal per endegar nous projectes.

En aquest sentit, el batlle ha remarcat: “Afrontem aquesta tasca amb la lògica il·lusió de començar una nova etapa que esperem doni molts fruits positius per a Blanes, sense renunciar a seguir sumant consensos, i buscant també la complicitat de la ciutadania”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Les càbales sobre pactes donen color a la campanya

barcelona

Energia i renovables: sortir de la cua sense prendre-hi mal

Girona
Guillem Agulló Lázaro
Pare de Guillem Agulló Salvador, assassinat pel feixisme

“L’extrema dreta és incapaç de donar un premi per les llibertats”

Banyoles
Júlia Ojeda, Anna Punsoda i Marta Roqueta
Editores de “Màtria o barbàrie”

“El nom de ‘màtria’ és un revulsiu, una altra manera de relacionar-nos políticament”

Barcelona
la crònica

Llum a Rull amb el somni de Muriel

La llavor de la dignitat

Banyoles
GIRONA

Cañigueral (ERC): “Hem de garantir l’accés a una educació pública i de qualitat”

GIRONA
política

Més de 100 candidatures opten al Secretariat Nacional de l’ANC

barcelona
política

Paneque: “El municipalisme, el gran damnificat pels governs nacionalistes”

girona