Política

POLÍTICA

Veray (PP) es compromet a promoure un PERTE pel sector turístic de les comarques gironines

La candidata del PP al Congrés dels Diputats per Girona diu que treballarà per incloure les comarques gironines dins el paraigües de la marca España

La candidata del PP al Congrès dels Diputats per Girona, Concepció Veray, ha anunciat aquest matí, en una visita a Tossa de Mar durant la Festa Major, que si “Alberto Núñez Feijóo és president després del 23 de juliol” promourà un Projecte Estratègic per a la Recuperació i Transformació Econòmica (PERTE) del sector turístic gironí per a impulsar-lo a nivell nacional i internacional.

“Es tracta d’un pla renove de l’hostaleria, la internacionalització de les empreses del sector i un pla estratègic de modernització i competitivitat”, ha exposat durant les reunions que ha mantingut amb representants d’aquest sector a Tossa de Mar. “M’he compromès amb el sector turístic de Tossa però ho faig extensiu al sector de totes les comarques gironines perquè després de cinc anys de govern Sánchez i un PSOE que no ha fet res a la província cal redoblar esforços i recolzar el sector”, ha manifestat.

Veray també s’ha compromès a incloure les comarques gironines dins el paraigües de la Marca España per a “promocionar específicament” tot el sector perquè la “potenciació internacional i nacional del turisme a la província és fonamental i inexcusable pel principal motor econòmic que tenim”.

Veray ha recordat que el sector de la restauració i l’hostaleria “ho van passar molt malament durant la pandèmia i van donar el millor d’ells perquè la resta de ciutadans poguéssim estar millor i, per tant, ens correspon ajudar-los i col·locar Girona en el primer lloc de l’economia catalana en aquest sector”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Guerra a Europa

Un nou atac rus amb drons destrossa un hotel a Mikolàiv

Barcelona
política

Illa va a Madrid i posa amb safata la idea de servilisme

barcelona
POLÍTICA

Cañigueral destaca que el vot a Esquerra afavoreix el jovent

figueres
Guerra a Gaza

Hamàs publica proves de vida de dos ostatges

Barcelona
política

Paneque defensa que les infraestructures ajuden l’economia

blanes
Estat espanyol

Núñez Feijóo acusa a Sánchez de “dimitir de la democràcia”

Barcelona

Badia (Comuns) proposa un Pla director d’allotjaments turístics

sant feliu de guíxols
Guerra a gaza

Hamàs estudia l’última proposta de treva d’Israel

Barcelona

Vergés considera que aquestes eleccions “van d’Illa o de Puigdemont”

palafrugell