Política

estat espanyol

El Suprem rebutja indemnitzar una víctima de tortura policial reconeguda per l’ONU

Ha acceptat un recurs de l’Advocacia de l’Estat i ha retirat una compensació de 3.000 euros que els tribunals van reconèixer a una dona que va denunciar tortures en una comissaria de Còrdova

El Tribunal Suprem espanyol ha establert en una sentència que un dictamen del Comitè contra la Tortura de Nacions Unides (ONU) no és suficient per si sol per declarar la responsabilitat patrimonial de l’Estat. Els jutges han acceptat un recurs de l’Advocacia de l’Estat i han anul·lat la compensació de tres mil euros que els tribunals va reconèixer a una dona que va dur la seva denúncia de tortures en una comissaria de Còrdova fins a l’ONU, rebent un dictamen favorable que establia que va rebre “tractes cruels, inhumans o degradables” després d’haver estat detinguda el 2013 per un robatori. Dos jutges han votat en contra en considerar que si havia de ser indemnitzada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia