Política

política

Batet diu que Girona és clau en la victòria del PSC a Catalunya

Meritxell Batet assegura que “Girona ha de ser la punta de llança de la victòria del PSC a Catalunya”. Així ho va expressar ahir durant la seva visita a la ciutat, on la candidata al Congrés del PSC per Barcelona es va reunir amb els agents sindicals de la UGT, CCOO i CSIF, les patrones Pimec i FOEG i la Cambra de Comerç de Girona per parlar de la recuperació econòmica amb la creació de riquesa i treball de qualitat. Així, Batet va destacar que la patronal gironina se sent satisfeta dels avantatges que els ha ofert la reforma laboral i va assegurar que el govern de Sánchez ha suposat “un punt d’inflexió” en matèria d’inversions.

Per la seva banda, els candidats de Junts al Congrés i al Senat per Girona, Marta Madrenas i Joan Bagué, van ser ahir Llagostera, on van posar l’accent en les polítiques destinades a la gent gran, concretament a la llei de la dependència. Madrenas va remarcar que es necessiten “pensions suficients per viure dignament, una política de salut amb recursos i serveis suficients per donar l’atenció necessària”. De fet, la CUP també va visitar la mateixa població, però en aquest cas va reivindicar la llei catalana de l’habitatge. En paral·lel, ERC va assegurar durant una trobada amb la plataforma de No a la MAT que continuarà defensant la derogació definitiva de l’actual traçat del ramal de la MAT entre Riudarenes i Santa Coloma de Farners. Els republicans es van comprometre a fer servir “la seva força negociadora” a Madrid per aturar d’una vegada aquest projecte. Per la seva banda, Sumar En Comú Podem per Girona va instar a un canvi radical en el model turístic de les comarques gironines per fer front als reptes ecològics i energètics. El partit polític proposa una planificació turística que tingui en compte els impactes territorials, l’ús sostenible dels recursos naturals, la promoció del transport públic i la protecció de l’habitatge.

Finalment, la candidata del PP per Girona al Congrés, Concepció Veray, va assegurar, després de reunir-se amb els responsables de la Cambra de Comerç de Palamós, que el partit “aprovarà cada any un decret de simplificació administrativa i substituirà el règim de llicència per la declaració responsable”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Illa acusa ERC i Junts de governar “d’esquena als ajuntaments”

barcelona
Estats Units

Biden fa broma amb l’edat: “Sóc un adult competint contra un nen de 6 anys”

Barcelona
política

Crida dels comuns a frenar la dreta com a les generals del juliol passat

l’hospitalet del llobregat
política

Puigdemont avisa que la “divisió” de l’independentisme “ajudarà Illa a ser president”

barcelona
POLÍTICA

Per la CUP, el Baix Empordà és “una mena de parc temàtic turístic”

la bisbal d’empordà
política

ERC reivindica el seu esperit de resistència i lluita a Ginebra en un emotiu acte amb exiliats

barcelona
Regne Unit

Un diputat conservador i exministre de Sanitat es passa al Partit Laborista

Barcelona
Guerra a Europa

Un nou atac rus amb drons destrossa un hotel a Mikolàiv

Barcelona
política

Illa va a Madrid i posa amb safata la idea de servilisme

barcelona