Política

Junqueras treu pit de la “feina prèvia” d’ERC per assolir l’amnistia

El president d’Esquerra reivindica el “camí” obert durant el seu discurs al Consell Nacional del partit

El president d’ERC, Oriol Junqueras, s’ha vantat de la “feina prèvia” que la formació ha dut a terme els últims anys i que considera ha permès “obrir camí” per assolir la llei d’amnistia. “En els darrers anys hem batallat i hem lluitat contra la repressió i per treure aquells que estaven a la presó, per reformar el Codi Penal i per limitar les eines repressives que l’Estat ha utilitzat contra el nostre país”, ha assegurat durant la seva intervenció al Consell Nacional d’ERC, segons informa l’ACN. “Estem convençuts que tot això que hem fet és el que ha permès obrir el camí cap a l’amnistia i donar-la per descomptada”, ha sentenciat.

Junqueras ha reivindicat la negociació que ha dut a terme ERC amb l’estat espanyol el mateix dia que Junts i PSOE han iniciat a Suïssa la primera reunió de seguiment dels acords que van permetre la investidura de Pedro Sánchez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia